Posmark is de landelijk-actieve specialist in winkelinrichting, product merchandising en montage en onderhoud van kassa’s en betaalsystemen.We werken onder andere voor retailketens, hotels, grootwinkelbedrijven, bouwmarkten en supermarkten. Winkelvloeren mooier maken: daar worden wij blij van Posmark is van alle markten thuis.

Zo verzorgen wij de gedeeltelijke of volledige inrichting, restyle en relocatie van retailzaken. We zetten wandjes neer, verven of behangen ze, we leggen vloeren, bouwen schappresentaties, demo-eilanden en kassameubelen en installeren betaalsystemen en beveiligingspoortjes. Ook plaatsen we klantentellers, narrowcasting en achtergrondmuzieksystemen. Kortom: we zorgen voor ombouw van de gehele winkel en volgen daarbij de route van in- naar uitgang.

Onze divisie merchandising zorgt ervoor dat uw producten in de winkel zichtbaar zijn en zorgt voor het schaponderhoud. Onze specialisten bezoeken winkels en letten op de presentatie en indeling van uw product in schap, stelling of eiland. We voeren controles uit op gebreken, defecten en mankementen en herstellen deze. Zo komt uw product aantrekkelijk en professioneel in beeld. Ook zorgen we voor het voorraadbeheer.

Het installeren en onderhouden van betaalsystemen is een derde specialisme van Posmark. We verzorgen, als dat nodig is, het volledige traject: van opbouw van kassameubelen, aansluiting van kassasystemen tot aansluiting van pinautomaten. In opdracht van leveranciers verlenen wij ook storingsdiensten. Heeft u een project dat vraagt om maatwerk? Posmark heeft de kennis, kunde en ervaring in huis om de klus te klaren. We komen graag met u in contact.

Statistieken

5

Projecten

13

Teamleden

Neem contact op

Als je belt, dan spreek u een van hen; de project coördinatoren. Zij plannen, monitoren en ronden af. De eigenaar en bedrijfsleider zijn daarentegen vaker buiten dan binnen.
Stefan
Directeur
Meppel
0522-215205

Stefan

“Ik sta voor kwaliteit, het nakomen van afspraken en langdurige relaties. Ik onderhoud graag contacten met mensen. Het is dan ook fantastisch om te zien hoe we elk project weer, samen, met grote betrokkenheid en een hoop kennis, succesvol weten af te ronden.”
Mark
Operationeel Manager
Meppel
0522-215205

Mark

“Ik geniet van het resultaat dat we als team telkens weer in korte tijd bereiken. Van aanvraag tot uitvoering. We werken samen en houden elkaar scherp. Mijn kracht is mijn zorgvuldigheid. Alles wat ik doe, doe ik met precisie. Daarnaast ben ik sterk in ondersteuning – in de breedste zin van het woord.”
[object Object]

Winkelinrichting

Een volledige inrichting, van vloer tot plafond.
[object Object]

Merchandising

Verhoog de zichtbaarheid en verkoop van uw producten.
[object Object]

Betaalsystemen

Efficiënte kassa- en betaalsysteemoplossingen.

Beoordeling

Wat klanten over ons zeggen