samen staan we sterker

Hoofdkantoor

Als je belt, dan spreek je een van hen; de project coördinatoren. Zij plannen, monitoren en ronden af. De eigenaar en bedrijfsleider zijn daarentegen vaker buiten dan binnen.

Anis

Anis, sinds 2017

Directeur

“Mijn kracht zit in de mensen om mij heen. Door hen kansen te bieden, vrijheid te geven creatief te zijn en ruimte om zich door te ontwikkelen, komt het beste in ons team naar boven en kunnen wij onze relaties nog beter bedienen. Persoonlijke dienstverlening maakt het verschil.”


Stefan

Stefan, sinds 2017

Bedrijfsleider

"Ik sta voor kwaliteit, het nakomen van afspraken en langdurige relaties. Ik onderhoud graag contacten met mensen. Het is dan ook fantastisch om te zien hoe we elk project weer, samen, met grote betrokkenheid en een hoop kennis, succesvol weten af te ronden."


Sven

Sven, sinds 2017

Project coördinator

"Uitdagingen, daar houd ik van. Geef mij een goed planningsvraagstuk, en ik los het op. Het leukste aan mijn werk is dat ik de spin in het web ben. Ik heb altijd van alles om handen. En dat we in teamverband mooie eindresultaten bewerkstelligen."


Mark

Mark, sinds 2019

Project coördinator

"Ik geniet van het resultaat dat we als team telkens weer in korte tijd bereiken. Van aanvraag tot uitvoering. We werken samen en houden elkaar scherp. Mijn kracht is mijn zorgvuldigheid. Alles wat ik doe, doe ik met precisie. Daarnaast ben ik sterk in ondersteuning - in de breedste zin van het woord."

Administratie & Personeelszaken

Op kantoor zitten de mensen voor de administratieve klussen, de crediteuren, debiteuren en natuurlijk de personeelszaken.

Benno

Benno, sinds 2017

H-FINAD

“Mijn specialiteit zijn de cijfertjes. Als hoofd financiën ben ik verantwoordelijk voor alles wat met de financiële administratie te maken heeft, zoals de boekhouding en het jaarverslag. Mijn kracht is mijn integriteit, vasthoudend- en nauwkeurigheid."


Debbie

Debbie, sinds 2017

HR manager

“Mijn kracht is mijn kennis en kunde. Ik heb me de afgelopen jaren gespecialiseerd in het vakgebied van HR en weet alles over de wet- en regelgeving. Daarnaast ben ik ben een duizendpoot en houd ik ervan te organiseren en coördineren.”

Projectleiders & Buitendienstmedewerkers

Verspreid door het hele land werken ze; de projectleiders en buitendienst medewerkers van Posmark. Zo heb je Cees uit Leeuwarden, Gabriël uit Nieuwegein en Corné uit Tilburg.

Bert

Bert, sinds 2009

Projectleider

"Ik heb door de jaren heen al de nodige projecten onder handen gehad. De diversiteit in klussen spreekt me erg aan. En het feit dat we telkens weer iets moois opleveren. Mijn specialiteit zijn montagewerkzaamheden, bijvoorbeeld van de showverlichting in een bouwmarkt."


Corné

Corné, sinds 1994

Projectleider

"Mijn kracht is mijn ervarenheid. Ik werk al sinds de beginjaren bij Posmark. Alle kneepjes van het vak heb ik inmiddels geleerd. Van een project uitwerken in de beginfase tot de uitvoering op de winkelvloer. En het blijft leuk, geen dag is hetzelfde!"


Ed

Ed, sinds 2015

Projectleider

"Goede communicatie en overzichtelijk werken, daar houd ik van. En van teamwork. In mijn rol als projectleider laat ik mijn collega's zoveel mogelijk meedenken. En zoveel mogelijk doen waar ze goed in zijn. Plezier in je werk hebben, dat is het belangrijkst."


Huibert

Huibert, sinds 2007

Projectleider

"Creatief, handig en oplossingsgericht, dat ben ik. Eigenschappen die goed van pas komen bij het inrichten van winkels. Het leukst om te doen vind ik het opbouwen van stellingen en showopstellingen. Door de diversiteit van de projecten leer ik nog steeds elke dag."


Roelof

Roelof, sinds 2000

Projectleider

"Ik werk al een behoorlijke poos bij Posmark. Sinds juni 2000 om te precies te zijn. Wat me al die tijd met name bevalt aan mijn baan is de afwisseling én de fijne collega's. Er hangt altijd een goede sfeer."


Eelco

Eelco, sinds 2011

Buitendienstmedewerker

“Het mooiste aan mijn werk? Dat het op Texel kan zijn, in Landgraaf of ‘gewoon’ in de buurt van Oostburg. Het hele land reis ik door om klussen te klaren. Ook is het leuk dat we veelal van niets iets maken. Mijn kracht zit ´m onder andere in het bedenken van praktische, creatieve oplossingen.”


Gabriël

Gabriël, sinds 2011

Buitendienstmedewerker

"Mijn sterke punt is dat ik goed kan inschatten hoe een klus het beste uitpakt. Vooruitkijken en anticiperen dus. En wat ik graag doe is presentaties vernieuwen. Maar eigenlijk is alles leuk. Zien dat iets mooier wordt, frisser, dat is gaaf."


John

John, sinds 2013

Buitendienstmedewerker

"Ik kan goed overzichtelijk werken en heb technisch inzicht. Twee eigenschappen die ik goed kan inzetten bij Posmark, wat voor klus we ook voor onze kiezen krijgen. Een ombouw, installatie of restyle klus; ik vind het elke keer weer leuk om te doen."


Maarten

Maarten

Buitendienstmedewerker

''Elke dag heb ik zin in mijn werk, er is veel variatie in de werkzaamheden en ik heb een fijne groep aan collega's.''


Mike

Mike, sinds 2015

Buitendienstmedewerker

"Ik werk graag met mijn handen. Ben thuis ook de klusser. Iets bouwen, of houtbewerken, dat doe ik het liefst. Bij Posmark kan ik naar hartelust bezig. De afwisseling in projecten, de leuke collega's en de verantwoordelijkheid maken het de perfecte baan."


Stephan

Stephan, sinds 2003

Buitendienstmedewerker

"Mijn specialiteit zijn de IT gerelateerde opdrachten, zoals het plaatsen van kassa's en pinautomaten. Ook houd ik me graag bezig met ombouwingen en het installeren van apparatuur. De afwisseling en het ontmoeten van allerlei verschillende mensen, maken mijn baan zo leuk."


Henk

Henk, sinds 2010

Projectleider

"Ik vind het belangrijk om plezier te hebben in mijn werk. En dat heb ik bij Posmark. Door de grote diversiteit en de vrijheid. Ik ga van klus naar klus. Grote projecten vind ik het leukst. Lekker aan de slag met een grote groep collega's."


Annie

Annie, sinds 2016

Buitendienstmedewerker

"Er zijn heel veel leuke projecten, maar schapombouw vind ik zelf het leukste om te doen. Vooral in supermarkten. Ik denk dat ik daar ook het best in ben; het checken van schappen, POS plaatsen, artikelen controleren.. Ervoor zorgen dat alles er weer netjes uitziet."


Cees

Cees, sinds 2018

Buitendienstmedewerker

"Douchecabines monteren, kasten in elkaar zetten, audiosystemen installeren; elke keer heb ik iets anders om handen. Dat maakt mijn werk zo leuk. Ik houd van de diversiteit. Ben zelf ook van alle markten thuis en bijt me graag ergens in vast."


Edmar

Edmar

Buitendienstmedewerker

''Je moet denken met je hoofd en bent bezig met je handen, die combinatie werkt heel prettig. We zijn altijd op zoek naar oplossingen dus ook een klein beetje creativiteit komt altijd van pas''.


Wouter

Wouter, sinds 2017

Buitendienstmedewerker

“Creatief zijn gaat mij erg goed af, ik heb daarom ook altijd met mijn handen gewerkt. Ik vind het vooral leuk om probleem oplossend bezig te zijn. “


Jeffrey

Jeffrey, sinds 2015

Buitendienstmedewerker

"Ik werk al een paar jaar voor Posmark en vind het leuk om mijn ervaring te delen met anderen. Mijn kracht zit 'm dan ook in de communicatie. Als je veelal in teamverband werkt, is het belangrijk dat alle neuzen dezelfde kant op staan. En dat de sfeer goed is."


Peter

Peter, sinds 2012

Buitendienstmedewerker

"Organiseren, improviseren en secuur werken; daar ligt mijn kracht. Eigenschappen die goed van pas komen in het afwisselende werk bij Posmark. Wat we ook doen, welke locatie we ook onder handen nemen; het is altijd zichtwerk. Juist leuk!"


Peter

Peter

Buitendienstmedewerker


''Je bent met een groep collega's bezig om zo goed en mooi mogelijk een eindresultaat te leveren. Als je aan het einde ziet wat we met zijn allen hebben bereikt dan ben je daar heel blij mee''.


Peter

Peter, sinds 2014

Buitendienstmedewerker

"Ik houd van aanpakken. Stilzitten is niks voor mij. Gelukkig krijg ik bij Posmark alle vrijheid en afwisseling om mijn energie kwijt te kunnen. Ik ben voor van alles in: muren plaatsen, behangen, vloeren leggen, stellages plaatsen, winkels inrichten, noem maar op."


Rob

Rob

Buitendienstmedewerker

"Ik heb een opgeruimd karakter en houd er van precies te werken. Doe mij maar een technische opdracht, of een leuke montageklus. Ook de elektrotechnische zaken neem ik op me. De variatie in werkzaamheden; dat doet het 'm voor mij."


Sander

Sander, sinds 2015

Buitendienstmedewerker

"Mijn toegevoegde waarde? Ik denk graag mee, heb oog voor detail en werk netjes. Daarnaast ga ik altijd voor kwaliteit en professionaliteit. Elke klant, elke locatie, elk project is anders; daar moet je op inspelen."


Theo

Theo

Buitendienstmedewerker


''We werken in een gezellige, fijne groep. Elke dag proberen we echt in een team samen te werken om het beste resultaat te leveren. Daarin vul je elkaar aan en dat werkt onwijs prettig.''


Yves

Yves, sinds 2017

Buitendienstmedewerker

"Mijn kracht? Op snelheid, accuraat werken. En dat komt goed van pas in dit vak. De variatie in werkzaamheden vind ik geweldig. We bouwen om en richten in. Elke keer is de winkelvloer weer anders."


Janco

Janco

Buitendienstmedewerker

''Nadenken over waar je elke dag mee bezig bent maar ook met je handen werken. Ik hou van aanpakken. In een situatie overzicht weten te behouden om met elkaar iets mooi te maken. Daar gaat het om''.

Sales & Marcom

Deze afdeling houdt zich bezig met het binnenhalen van nieuwe klanten en het positioneren van het merk Posmark - online én offline.

Rob

Rob, sinds 2017

Sales

“Ik ben een mensenmens en houd van persoonlijk contact. Dat zit in mijn karakter. Ik wil een nieuwe klant in levende lijve gezien en gesproken hebben, voordat ik met ze in zee ga. En dat werkt, dat merk ik heel goed. Alles valt en staat met vertrouwen."