we bedenken we maken we plaatsen punt

Winkelinrichting

Is uw winkel of winkelformule toe aan een volledige of gedeeltelijke inrichting? Posmark zorgt voor een strak geplande, professionele ombouw, van één straat tot de complete winkel. Wij verzorgen de inrichting van ingang tot uitgang en nemen hierbij bijvoorbeeld stellingen, schappresentaties, kassameubelen en demo-eilanden voor onze rekening. Ook plaatsen we wandjes, verven of behangen we deze en leggen we vloeren.

Merchandising

Service merchandising, Posmark maakt er al meer dan 25 jaar werk van. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw goed product zichtbaar is in het schap, de stelling, display of etalage. We richten schappen, stellingen, displays en eilanden in en zorgen voor een effectieve indeling van de beschikbare ruimte. Ook controleren we handelsgoederen op mankementen en beschadigingen. Ook behoort voorraadbeheer tot onze professionele dienstverlening.

Betaalsystemen

Afrekenen moet soepel en, nog belangrijker, altijd door kunnen gaan. Dat snappen we. En daarom installeert Posmark niet alleen, maar onderhouden we ook en komen we direct in actie bij storingen. De kassa van een (winkel)bedrijf is de optelsom van tal van technieken en systemen. Een storing in één van de systemen is meer dan vervelend. Het raakt de ondernemer direct in omzet. Dát wil Posmark voorkomen.

Onderhoud

Ondersteunen en onderhouden, dat doet Posmark graag. Zo voeren wij al jaren op diverse locaties in Nederland en België onderhoudswerkzaamheden aan installaties uit. Ook kunnen wij de staat van uw installaties en machinepark in kaart brengen of (technische) inventarisaties uitvoeren op basis van checklists die door u zijn opgesteld. Wij documenten en rapporteren alles, keurig en overzichtelijk. Dan bent u weer helemaal op de hoogte en klaar om verder te gaan.

Maatwerk

Het ene project is het andere niet. Daarom levert Posmark waar nodig werk op maat. Waar kunt u aan denken? Vooral aan werkzaamheden die door onze vakmannen op onze locatie voor u samengesteld worden. Of het nu gaat om speciale displays, kasten, balies of andere timmerwerkzaamheden. Wij ontzorgen u. Wanneer de werkzaamheden buiten onze scope vallen, roepen wij de hulp in van partners om samen tot het gewenste resultaat te komen.

Stefan
Rob
Stefan
Anis
Rob