Medewerkers

Samen staan we sterker

Hoofdkantoor

Als je belt, dan spreek je een van hen; de project coördinatoren. Zij plannen, monitoren en ronden af. De eigenaar en bedrijfsleider zijn daarentegen vaker buiten dan binnen.

Anis, sinds 2017 Directeur

“Mijn kracht zit in de mensen om mij heen. Door hen kansen te bieden, vrijheid te geven creatief te zijn en ruimte om zich door te ontwikkelen, komt het beste in ons team naar boven en kunnen wij onze relaties nog beter bedienen. Persoonlijke dienstverlening maakt het verschil.”

Stefan, sinds 2017 Bedrijfsleider

“Ik sta voor kwaliteit, het nakomen van afspraken en langdurige relaties. Ik onderhoud graag contacten met mensen. Het is dan ook fantastisch om te zien hoe we elk project weer, samen, met grote betrokkenheid en een hoop kennis, succesvol weten af te ronden.”

Mark, sinds 2019 Project coördinator

“Ik geniet van het resultaat dat we als team telkens weer in korte tijd bereiken. Van aanvraag tot uitvoering. We werken samen en houden elkaar scherp. Mijn kracht is mijn zorgvuldigheid. Alles wat ik doe, doe ik met precisie. Daarnaast ben ik sterk in ondersteuning – in de breedste zin van het woord.”

Administratie & Personeelszaken

Op kantoor zitten de mensen voor de administratieve klussen, de crediteuren, debiteuren en natuurlijk de personeelszaken.

Benno, sinds 2017 H-FINAD

“Mijn specialiteit zijn de cijfertjes. Als hoofd financiën ben ik verantwoordelijk voor alles wat met de financiële administratie te maken heeft, zoals de boekhouding en het jaarverslag. Mijn kracht is mijn integriteit, vasthoudend- en nauwkeurigheid.”

Debbie, sinds 2017 HR manager

“Mijn kracht is mijn kennis en kunde. Ik heb me de afgelopen jaren gespecialiseerd in het vakgebied van HR en weet alles over de wet- en regelgeving. Daarnaast ben ik ben een duizendpoot en houd ik ervan te organiseren en coördineren.”

Projectleiders & Buitendienstmedewerkers

Verspreid door het hele land werken ze; de projectleiders en buitendienst medewerkers van Posmark. Zo heb je Cees uit Leeuwarden, Gabriël uit Nieuwegein en Corné uit Tilburg.

Corné, sinds 1994 Projectleider

“Mijn kracht is mijn ervarenheid. Ik werk al sinds de beginjaren bij Posmark. Alle kneepjes van het vak heb ik inmiddels geleerd. Van een project uitwerken in de beginfase tot de uitvoering op de winkelvloer. En het blijft leuk, geen dag is hetzelfde!”

Ed, sinds 2015 Projectleider

“Goede communicatie en overzichtelijk werken, daar houd ik van. En van teamwork. In mijn rol als projectleider laat ik mijn collega’s zoveel mogelijk meedenken. En zoveel mogelijk doen waar ze goed in zijn. Plezier in je werk hebben, dat is het belangrijkst.”

Huibert, sinds 2007 Projectleider

“Creatief, handig en oplossingsgericht, dat ben ik. Eigenschappen die goed van pas komen bij het inrichten van winkels. Het leukst om te doen vind ik het opbouwen van stellingen en showopstellingen. Door de diversiteit van de projecten leer ik nog steeds elke dag.”

Roelof, sinds 2000 Projectleider

“Ik werk al een behoorlijke poos bij Posmark. Sinds juni 2000 om te precies te zijn. Wat me al die tijd met name bevalt aan mijn baan is de afwisseling én de fijne collega’s. Er hangt altijd een goede sfeer.”

Eelco, sinds 2011 Buitendienstmedewerker

“Het mooiste aan mijn werk? Dat het op Texel kan zijn, in Landgraaf of ‘gewoon’ in de buurt van Oostburg. Het hele land reis ik door om klussen te klaren. Ook is het leuk dat we veelal van niets iets maken. Mijn kracht zit ´m onder andere in het bedenken van praktische, creatieve oplossingen.”

Gabriel, sinds 2011 Buitendienstmedewerker

“Mijn sterke punt is dat ik goed kan inschatten hoe een klus het beste uitpakt. Vooruitkijken en anticiperen dus. En wat ik graag doe is presentaties vernieuwen. Maar eigenlijk is alles leuk. Zien dat iets mooier wordt, frisser, dat is gaaf.”

John, sinds 2013 Buitendienstmedewerker

“Ik kan goed overzichtelijk werken en heb technisch inzicht. Twee eigenschappen die ik goed kan inzetten bij Posmark, wat voor klus we ook voor onze kiezen krijgen. Een ombouw, installatie of restyle klus; ik vind het elke keer weer leuk om te doen.”

Maarten Buitendienstmedewerker

‘Elke dag heb ik zin in mijn werk, er is veel variatie in de werkzaamheden en ik heb een fijne groep aan collega’s.”

Mike, sinds 2015 Buitendienstmedewerker

“Ik werk graag met mijn handen. Ben thuis ook de klusser. Iets bouwen, of houtbewerken, dat doe ik het liefst. Bij Posmark kan ik naar hartelust bezig. De afwisseling in projecten, de leuke collega’s en de verantwoordelijkheid maken het de perfecte baan.”

Stephan, sinds 2003 Buitendienstmedewerker

“Mijn specialiteit zijn de IT gerelateerde opdrachten, zoals het plaatsen van kassa’s en pinautomaten. Ook houd ik me graag bezig met ombouwingen en het installeren van apparatuur. De afwisseling en het ontmoeten van allerlei verschillende mensen, maken mijn baan zo leuk.”

Jeffrey, sinds 2015 Buitendienstmedewerker

“Ik werk al een paar jaar voor Posmark en vind het leuk om mijn ervaring te delen met anderen. Mijn kracht zit ‘m dan ook in de communicatie. Als je veelal in teamverband werkt, is het belangrijk dat alle neuzen dezelfde kant op staan. En dat de sfeer goed is.”

Peter Buitendienstmedewerker

”Je bent met een groep collega’s bezig om zo goed en mooi mogelijk een eindresultaat te leveren. Als je aan het einde ziet wat we met zijn allen hebben bereikt dan ben je daar heel blij mee”.

Theo Buitendienstmedewerker

”We werken in een gezellige, fijne groep. Elke dag proberen we echt in een team samen te werken om het beste resultaat te leveren. Daarin vul je elkaar aan en dat werkt onwijs prettig.”

Sales & Marcom

Deze afdeling houdt zich bezig met het binnenhalen van nieuwe klanten en het positioneren van het merk Posmark – online én offline.

Rob, sinds 2017 Sales

“Ik ben een mensenmens en houd van persoonlijk contact. Dat zit in mijn karakter. Ik wil een nieuwe klant in levende lijve gezien en gesproken hebben, voordat ik met ze in zee ga. En dat werkt, dat merk ik heel goed. Alles valt en staat met vertrouwen.”

Contactgegevens

Kantoor
Industrieweg 13
7944 HT Meppel

+31 (0)522 215 205
Email ons

Volg ons op social media

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Posmark? Dat kan!