Posmark

Uw partner voor complete winkelinrichting!

Onze Diensten

Posmark is van allerlei markten thuis. Zo verzorgen wij de gedeeltelijke of volledige inrichting, restyle en relocatie van retailzaken. We zetten wandjes neer, verven of behangen ze, we leggen vloeren, bouwen schappresentaties, demo-eilanden en kassameubelen en installeren betaalsystemen en beveiligingspoortjes. We passen ons aan, aan de klant. Bekijk wat we allemaal kunnen doen.

Onze Projecten

Heeft u een project dat vraagt om maatwerk? Posmark heeft de kennis, kunde en ervaring in huis om de klus te klaren. We komen graag met u in contact.

Benieuwd naar onze projecten?

Posmark heeft veel ervaring en een gevarieerde groep aan opdrachtgevers, meer weten? Neem dan contact met ons op.

Stefan|Bedrijfsleider

Maatwerk

Het ene project is het andere niet. Daarom levert Posmark waar nodig werk op maat. Waar kunt u aan denken? Vooral aan werkzaamheden die door onze vakmannen op onze locatie voor u samengesteld worden. Of het nu gaat om speciale displays, kasten, balies of andere timmerwerkzaamheden. Wij ontzorgen u. Wanneer de werkzaamheden buiten onze scope vallen, roepen wij de hulp in van partners om samen tot het gewenste resultaat te komen.

Winkelinrichting

Is uw winkel of winkelformule toe aan een volledige of gedeeltelijke inrichting? Posmark zorgt voor een strak geplande, professionele ombouw, van één straat tot de complete winkel. Wij verzorgen de inrichting van ingang tot uitgang en nemen hierbij bijvoorbeeld stellingen, schappresentaties, kassameubelen en demo-eilanden voor onze rekening. Ook plaatsen we wandjes, verven of behangen we deze en leggen we vloeren.

Merchandising

Service merchandising, Posmark maakt er al meer dan 25 jaar werk van. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw goed product zichtbaar is in het schap, de stelling, display of etalage. We richten schappen, stellingen, displays en eilanden in en zorgen voor een effectieve indeling van de beschikbare ruimte. Ook controleren we handelsgoederen op mankementen en beschadigingen. Ook behoort voorraadbeheer tot onze professionele dienstverlening.

Maatwerk nodig?

Vraagt uw project om maatwerk? Ook dat kan Posmark verzorgen. Neem contact op voor de mogelijkheden

Rob|Sales

Onderhoud

Ondersteunen en onderhouden, dat doet Posmark graag. Zo voeren wij al jaren op diverse locaties in Nederland en België onderhoudswerkzaamheden aan installaties uit. Ook kunnen wij de staat van uw installaties en machinepark in kaart brengen of (technische) inventarisaties uitvoeren op basis van checklists die door u zijn opgesteld. Wij documenten en rapporteren alles, keurig en overzichtelijk. Dan bent u weer helemaal op de hoogte en klaar om verder te gaan.

Toe aan een onderhoudsbeurt?

Vragen uw installaties of machinepark om onderhoud of een inventarisatie? Wij denken en kijken graag met u mee. Bel naar 0522 215 205 voor meer informatie.

Anis|Directeur

De Posmark werkwijze

Overzichtelijk, transparant en helder

i
1. Aanvraag

U doet de aanvraag en u krijgt reactie van ons binnen 2 werkdagen

2. Analyse en afstemming

We tweaken de laatste punten  en maken een plan van aanpak

l
3. Budget en overeenkomst

We maken de  (prijs)afspraken rond en tekenen het contract

4. Uitvoering en oplevering

Nu alles in kaart is gaan we aan de slag, door totdat de job gedaan is

5. Evaluatie

De opdracht is afgerond, nog een laatste kop koffie voor de projectevalutie

Contactgegevens

Kantoor
Industrieweg 13
7944 HT Meppel

+31 (0)522 215 205
Email ons

Volg ons op social media

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Posmark? Dat kan!