We staan klaar om u de volgende diensten te verlenen

Posmark is van alle markten thuis. Zo verzorgen wij de gedeeltelijke of volledige inrichting, restyle en relocatie van retailzaken. We zetten wandjes neer, verven of behangen ze, we leggen vloeren, bouwen schappresentaties, demo-eilanden en kassameubelen en installeren betaalsystemen en beveiligingspoortjes. We passen ons aan, aan de klant. Bekijk wat we allemaal kunnen doen.

Maatwerk

Het ene project is het andere niet. Daarom levert Posmark waar nodig werk op maat. Waar kunt u aan denken? Vooral aan werkzaamheden die door onze vakmannen op onze locatie voor u samengesteld worden. Of het nu gaat om speciale displays, kasten, balies of andere timmerwerkzaamheden. Wij ontzorgen u. Wanneer de werkzaamheden buiten onze scope vallen, roepen wij de hulp in van partners om samen tot het gewenste resultaat te komen.

Lees meer

Kassasystemen

Bij Posmark begrijpen we het belang van soepel draaiende kassasystemen voor uw bedrijf. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om in Nederland en België kassasysteemonderhoud uit te voeren op verschillende locaties. We zijn er trots op om uw partner te zijn voor het behouden van de optimale werking van uw kassasystemen.

Lees meer

Winkelinrichting

Is uw winkel of winkelformule toe aan een volledige of gedeeltelijke inrichting? Posmark zorgt voor een strak geplande, professionele ombouw, van één straat tot de complete winkel. Wij verzorgen de inrichting van ingang tot uitgang en nemen hierbij bijvoorbeeld stellingen, schappresentaties, kassameubelen en demo-eilanden voor onze rekening. Ook plaatsen we wandjes, verven of behangen we deze en leggen we vloeren.

Lees meer

Merchandising

Service merchandising, Posmark maakt er al meer dan 25 jaar werk van. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw goed product zichtbaar is in het schap, de stelling, display of etalage. We richten schappen, stellingen, displays en eilanden in en zorgen voor een effectieve indeling van de beschikbare ruimte. Ook controleren we handelsgoederen op mankementen en beschadigingen. Ook behoort voorraadbeheer tot onze professionele dienstverlening.

Lees meer

Ontvang een gratis adviesgesprek. Laat hieronder een verzoek achter