Posmark

25 jaar ervaring!

Over ons

Posmark is de landelijk-actieve specialist in winkelinrichting, product merchandising en montage en onderhoud van kassa’s en betaalsystemen.
We werken onder andere voor retailketens, hotels, grootwinkelbedrijven, bouwmarkten en supermarkten. Winkelvloeren mooier maken: daar worden wij blij van

Posmark is van allerlei markten thuis. Zo verzorgen wij de gedeeltelijke of volledige inrichting, restyle en relocatie van retailzaken. We zetten wandjes neer, verven of behangen ze, we leggen vloeren, bouwen schappresentaties, demo-eilanden en kassameubelen en installeren betaalsystemen en beveiligingspoortjes. Ook plaatsen we klantentellers, narrowcasting en achtergrondmuzieksystemen. Kortom: we zorgen voor ombouw van de gehele winkel en volgen daarbij de route van in- naar uitgang.

Onze divisie merchandising zorgt ervoor dat uw producten in de winkel zichtbaar zijn en zorgt voor het schaponderhoud. Onze specialisten bezoeken winkels en letten op de presentatie en indeling van uw product in schap, stelling of eiland. We voeren controles uit op gebreken, defecten en mankementen en herstellen deze. Zo komt uw product aantrekkelijk en professioneel in beeld. Ook zorgen we voor het voorraadbeheer.

Het installeren en onderhouden van betaalsystemen is een derde specialisme van Posmark. We verzorgen, als dat nodig is, het volledige traject: van opbouw van kassameubelen, aansluiting van kassasystemen tot aansluiting van pinautomaten. In opdracht van leveranciers verlenen wij ook storingsdiensten.

Heeft u een project dat vraagt om maatwerk? Posmark heeft de kennis, kunde en ervaring in huis om de klus te klaren. We komen graag met u in contact.

Contactgegevens

Kantoor
Industrieweg 13
7944 HT Meppel

+31 (0)522 215 205
Email ons

Volg ons op social media

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Posmark? Dat kan!