we bedenken we maken we plaatsen punt

Altijd welkom!

Bij Posmark werken mensen met liefde voor het vak. Handige mensen die geen probleem uit de weg gaan en elk project van a tot z weten te volbrengen. Aanpakkers en doorzetters dus. Ben jij op zoek naar een nieuwe werkgever? Ben je handig, probleemoplossend en houd je van afwisseling? Bij ons ben je altijd welkom. Wij zijn continu op zoek naar projectleiders en buitendienstmedewerkers.

Wat jij kan

  • Ervaring met winkelinrichting, merchandising en/of betaalsystemen is een pré

  • Je hebt twee rechterhanden en technisch inzicht

  • In teamverband kunnen werken is een must

  • En een rijbewijs is handig omdat de werkzaamheden door het hele land plaatsvinden

Wie jij bent


Gewoon een collegiale en handige man of vrouw die geen uitdaging uit de weg gaat. Je zal in kleinere of grotere teams aan de slag gaan op diverse winkelvloeren om wensen van de opdrachtgevers te vervullen. Omdat je zichtwerk levert is nauwkeurigheid geboden. Het zit 'm vaak in de details en de afwerking. Goede communicatieve vaardigheden zijn eveneens vereist, aangezien je op winkelvloeren werkt.

Wat wij bieden


Bij Posmark is geen dag hetzelfde. De ene week bouw je een stellage in een grote woonwinkel in Amersfoort en de week erna verbouw je een complete supermarkt in Staphorst. De ene keer gaat het om kleine, korte klussen en de andere keer om langdurende, grootschalige projecten.

Wij zetten onze projectleiders en buitendienst medewerkers zo efficiënt mogelijk in en indien mogelijk in vaste teams. Dit heeft als voordeel dat je perfect ingespeeld raakt op je naaste collega's. Naast afwisseling en leuke collega's, bieden wij doorgroeimogelijkheden, een bus van de zaak (indien noodzakelijk), een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Winkelhanden

Ben je juist op zoek naar een flexibele baan, voor een x-aantal uur in de week? Een baan waarbij je op allerlei verschillende plekken komt en bijvoorbeeld schappen vult, etiketten aanpast en een winkelvloer opruimt? Kijk dan eens op de website van Winkelhanden (deze is under construction, je kunt wel alvast contact opnemen: info@posmark.nl).

Solliciteer!
Pauline