Product stellingen

Uitgelichte dienst: product stellingen

Nieuws

Winkelvloeren aanpakken, dat doen wij graag. Ze in nieuwe jasjes steken en zorgen dat producten nog beter tot hun recht komen. Een groot deel van het inrichten en op of ombouwen van een fysieke winkelvloer bestaat dan ook uit het monteren van stellingen - een specialisatie van ons.

Er bestaan verschillende type stellingen waarmee een winkel opgebouwd kan worden. Wij plaatsen palletstellingen, LP-stellingen (zogenaamde lichte palletstellingen), tego-stellingen, A-stellingen en gondola’s van diverse fabrikanten en leveranciers. Elk type stelling heeft zo zijn eigen voor- en nadelen voor het product dat gepresenteerd moet worden.

 

          

Palletstelling                Gondola stelling          Tego stelling

 

Palletstellingen bijvoorbeeld, worden veel gebruikt voor de relatief zware handelsgoederen. Deze stellingen worden met name in de “doe-het-zelf” markt gebruikt. Voor artikelen, groot in volume maar relatief licht in gewicht, volstaan LP-stellingen (de lichte palletstellingen). Voor handelsgoederen die op een legbord of ophanghaak gepresenteerd kunnen worden, is een tego-stelling juist weer de beste keuze. Deze stellingen kom je bijvoorbeeld veel in supermarkten tegen.

In de meeste gevallen zal een stelling geplaatst worden volgens een maatvoertekening, zodat de stellingen geplaatst worden zoals de klant het van tevoren heeft bedacht. Ook zijn er mogelijkheden om bestaande stellingen met handelsgoederen en al te verplaatsen tijdens een restyle van een winkel. Zelf stellingen maken of leveren doen wij niet, maar desgevraagd kunnen wij iedere klant adviseren in het type stellingen en de leveranciers hiervan.  

Kortom, onze buitendienst heeft ruime ervaring in het monteren en is BMWT-TRAIN gecertificeerd. Hiermee zijn we vaktechnisch vaardig om alle type (magazijn)stellingen in de winkel te plaatsen. Daarnaast is elke Posmark-medewerker in het bezit van een VCA certificaat en worden de werkzaamheden zodoende altijd veilig uitgevoerd. Kunnen wij uw winkel van nieuwe stellingen voorzien? Of van een nieuwe stellingindeling? Wij komen graag voor u in actie.

 

Contact: 0522 215 205