Uitgelichte dienst: pinterminals

Nieuws

Dagelijks worden er miljoenen pintransacties gedaan en dat aantal stijgt nog altijd. Het is een makkelijke afrekenmethode en daarom zeer geliefd onder winkeliers. Posmark installeert al jaren pinterminals. Snel, efficiënt en volgens de nieuwste technieken.

61% van de totale aankopen in de fysieke winkel worden tegenwoordig gaan via een pinterminal. Dit blijkt uit gezamenlijk onderzoek van Betaalvereniging Nederland en De Nederlandsche Bank. Met name het invoeren van contactloos betalen heeft het betalen met de pinterminal enorm gestimuleerd. Het geeft wel aan dat een winkel heden ten dage niet meer zonder een betrouwbare pinterminal kan.

Posmark heeft meer dan twintig jaar ervaring in het plaatsen van pinterminals voor diverse aanbieders. In het verleden heeft Posmark ook pinterminals aangepast naar bijvoorbeeld Millennium, Chipknip, Chipper en Euro-invoering. Overigens lijkt een pinterminal van nu totaal niet meer op de pinterminal van twintig jaar geleden. Waar je in het verleden de terminal nog open kon schroeven om daar een kassakoppeling in te solderen is dit vandaag de dag niet meer mogelijk zonder dat deze gaat blokkeren vanwege de veiligheid.  

Wilt u in uw winkel(keten) een nieuwe pinterminal? Of moeten er in korte tijd een groot aantal pinterminals gewisseld worden? Posmark helpt u graag. Naast de pinterminals kunt u ook voor het plaatsen van POS-systemen terecht bij Posmark. Voor meer informatie en advies kunt u contact opnemen • 0522 205 215.