Uitgelichte dienst: complete restyling

Nieuws

Binnen de retail geldt over het algemeen dat een winkel om de zeven jaar helemaal moet worden verbouwd en vernieuwd. Na zeven jaar kan de oude inventaris worden afgeschreven en is het winkelbeeld toe aan vernieuwing. Een vernieuwing die past bij de meest recente formule van de winkelketen.

Het is misschien wel één van de meest lastige opdrachten om uit te voeren in retail: een complete winkel restylen, terwijl deze gewoon open blijft voor de consument. Je moet er dan immers voor zorgen dat de overlast voor de klant minimaal is, zonder de voortgang van het totale project te verstoren. Ook mag de klant geen gevaar loopt. Ondanks alle hectiek van een winkelombouw, mag de veiligheid nooit in het gedrang komen. Een juiste planning en voorbereiding zijn cruciaal.

Posmark heeft meer dan tien jaar ervaring in het maken van schuifplannen waarmee een restyle van een winkel stap-voor-stap in kaart gebracht wordt. Niet alleen de werkzaamheden van Posmark zelf, maar ook die externe partijen worden hierin meegenomen. Samen met de detaillist wordt er vervolgens een planning op dagniveau gemaakt. Tijdens de restyle waakt de inrichting coördinator van Posmark over deze dagplanning en zorgt hij ervoor dat de winkel goed wordt opgeleverd en op tijd klaar is voor de heropening.

Onze inrichting coördinatoren hebben ervaring in Doe Het Zelf, woon- en huishoudwinkels en supermarkten. Mocht u informatie willen ontvangen, neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag verder.