we bedenken we maken we plaatsen punt

Posmark maakt doorstart

Na een onzekere periode kunnen we nu melden: PosMark is doorgestart! Gelukkig maar. Anders hadden we volgend jaar niet 25 kaarsjes kunnen uitblazen. Maar wat houdt die doorstart nou precies in? Wat gaat er veranderen, wat blijft hetzelfde? En wie is de overnemende partij? We lichten je in.

Nieuwe eigenaar

Om maar meteen de laatste vraag te beantwoorden: de nieuwe eigenaar van PosMark is Anis Jadib, directeur van Werkplan Uitzendbureau, het Surveillantenbureau en Werkplan Promoties. Vlak voor de feestdagen besloot hij de uitdaging met PosMark aan te gaan. Wat hem over de streep trok was de betrokkenheid van het personeel en hun geloof in de toekomst – zelfs in heel zwaar weer. Hij wist meteen: dit team houden we intact. En dat blijft het ook. In ieder geval voor het overgrote deel. Van een klein aantal werknemers moet namelijk afscheid worden genomen. Dat doet ons pijn, maar is soms onoverkomelijk. We zullen ons inspannen om voor de collega’s die niet mee kunnen een mooie plek op de arbeidsmarkt te vinden. Mensen verder helpen; een belangrijke pilaar van de organisatie.

PosMark wordt het allemaal

Ja, een doorstart heeft gevolgen, brengt veranderingen met zich mee. Zo zal PosMark op korte termijn in een heel nieuw jasje gestoken worden. Een bezem door de website, een likje verf over het logo en ook qua social media wordt er schoon schip gemaakt. Verder: de locatie. We zijn verhuisd! Sinds deze week opereert het kantoorteam van PosMark vanuit de Grote Kerkstraat 12a in Meppel. Tevens de thuisstad van Werkplan.

En niet geheel onbelangrijk: we nemen afscheid van zusje Winkelhanden. We gaan door onder één noemer. Eén label voor de markt, waarin al onze takken van sport samenkomen en al onze monteurs samenwerken: PosMark. Dé specialist in winkelinrichting, schappen vullen, merchandising en montage en onderhoud van kassa’s en betaalsystemen. PosMark wordt het allemaal!

Op de administratie zal tot slot ook het nodige veranderen. Benno Huisman is vanaf heden verantwoordelijke voor de facturatie en debiteurenbeheer. We zetten alles op alles om de facturatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ongemak kan echter ontstaan in deze transitiefase - daar bieden we alvast onze excuses voor aan. De urenregistratie ten behoeve van de facturatie zal door Sven en Pauline worden bijgehouden.

Ontwikkelen en investeren

We willen PosMark beter maken, sterker. Daarom gaan we investeren. Onder andere in kennis en kunde. En we gaan focussen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. De medewerkers zullen worden gefaciliteerd met alle benodigde gereedschappen en technologische ondersteuning. Dit alles onder leiding van bedrijfsleider Stefan Wasbauer en de project coördinators Pauline Basten en Sven van der Giessen. Inderdaad, het hoofdteam/ aanspreekpunt van PosMark blijft hetzelfde! Net als onze contactgegevens trouwens.Anis

Anis