Pinnen was nog nooit zo fashionverantwoord

Nieuws

Op het gebied van technologische gadgets zit ook de financiële wereld niet stil. ABN Amro heeft nu iets nieuws: de pin-ring. Contactloos betalen met een ring om je vinger. Betalen met een vingerknip dus. Hoe eenvoudig?

De 'wearable' is inmiddels uitgebreid getest, onder andere door de Volkskrant. Die meent dat de mens weer een stukje dichter bij de cyborg komt door deze gadget. Bijna overal waar de journalisten kwamen, liep het pinnen gesmeerd. Conclusie van de test: de wearable maakt afrekenen makkelijker én leuker.

De wearable (ook in de vorm van een armband, sleutelhanger of horloge) bevat eenzelfde chip als een pinpas en voldoet aan de certificering eisen van Mastercard voor betrouwbare en veilige betalingen. Een digitale betaalchip in een wearable kost bij de ABN Amro 0,50 ct per maand. 

Posmark

Hoewel de wereld omtrent afrekenen verandert, blijft de basis hetzelfde. Elke winkel heeft immers een betaalautomaat nodig. Deze apparatuur instellen, plaatsen of wijzigen kan Posmark als de beste. Kunnen we jouw winkel of keten van nieuwe pinapparatuur voorzien? We komen graag in contact.

Bron: Marketingtribune en Volkskrant