Sponsor ons en steun KiKa!

Nieuws

Eind augustus doen wij met vier man sterk mee aan de Giro di KiKa. Alle opbrengsten van deze driedaagse fietstocht gaan naar het goede doel KiKa. Elk team moet minstens €3.000 in het laatje brengen en daarom willen wij van te voren zoveel mogelijk sponsoren verzamelen. Koop jij logoruimte op ons tenue?

Op ons wielrentenue is ruimte voor 31 logo's. Groot en klein. De prijzen voor logoruimte verschillen van €25 (in het kraagje) tot €500 (op de borst, rug of kont). Het ligt er aan hoe prominent jij op onze kleding te zien wilt zijn. De plekken zijn als volgt:

Lijkt het jou leuk om met jouw logo zichtbaar te zijn op ons tenue en zo KiKa te steunen? Laat het ons dan weten: benno@werkplan.nl. Geef aan welk plekje je voorkeur heeft en wij zorgen dat het geregeld wordt. Ook word je met naam en toenaam genoemd op deze pagina en onze sociale media (zowel van Posmark als van Werkplan).

Wil je geen logoruimte kopen, maar wel sponsoren? Dan kun je ook een bedrag overmaken op onze teampagina: https://www.girodikikanederland.nl/werkplanposmark. Het bedrag gaat dan linea recta naar KiKa.

Alvast heel erg bedankt namens Stefan, Mark, Raymon en Benno.

Sponsoren tot nu toe:

BKalu, Overstag, I am me coaching, Jan Bralten, OAMKB Zwolle, Auto SieroTessage, Hollander Techniek, Veloto, Verheijen Glazenwasser en Schoonmaakdiensten, Laveau Schoonmaak, Noordhuis, Gebben Motoren, Van Dijk IJzerwaren, Van Venrooy, De Brasserie, Dyna-Tech, Café de Buren, Trippel aaa, Branche Benefits, Herberg 't Plein en Brownies and Downies Leeuwarden.