Ik ben de vliegende keep van het stel

Nieuws

De veelzijdigheid van Posmark is groot. Hetzelfde geldt voor de medewerkers. Met z’n allen zijn ze van alle markten thuis. De vliegende keep van het stel is Peter. Altijd in voor een klus, groot of klein. En voor auto onderhoud is hij zeker te porren.

“In totaal werk ik nu zo’n vier jaar voor Posmark. Ik kwam binnen via een uitzendbureau en ben na een jaar terug de metaal in gegaan, omdat er niet genoeg werk was. Na een poosje nam het aantal opdrachten weer toe en werd ik gebeld.” Over de vraag of Peter terug wilde komen, hoefde hij niet lang na denken. “Ik ben gewoon geen fabrieksman, altijd op dezelfde plek, dezelfde handelingen doen. Nee, doe mij maar afwisseling. Gelukkig is dat er in overvloed bij Posmark.” Na een tussenperiode van een jaar was Peter dus weer terug op het hok en kon hij in de jaren die volgden zich allerlei disciplines eigen maken.

“Eigenlijk vind ik van alles leuk. De ombouw van verlichtingafdelingen, laminaatombouw, de grote ombouwen in woonwinkels en bouwmarkten. Ik ben niet zo’n type dat eerst gaat staan kijken en nadenken. Vertel mij maar gewoon wat ik moet doen en ik ga aan de slag. Ik ben behendig en snel, en maak mij dingen snel eigen.” Peter is vaak degene die gebeld wordt wanneer er een ad hoc klusje gedaan moet worden. Hij springt in de auto en gaat de klus klaren. “De planning die we op donderdag krijgen, klopt bij mij vaak niet meer de week erna. Zo word ik veel gebeld of ik nog even hier of daar aan de slag kan, zelfs in het weekend. Maar dat vind ik juist mooi. Ik doe m’n werk graag en ben heel flexibel. Ik ben echt de vliegende keep, ja.”

Niet alleen werkt Peter in de buitendienst van Posmark, ook wordt hij meer dan eens ingezet als automonteur om het wagenpark van Posmark te onderhouden. “Nadat Posmark vorig jaar in andere handen kwam, vroeg de nieuwe eigenaar naar mijn grootste passie. Dat is sleutelen aan auto’s. Dat heb ik ook meer dan tien jaar gedaan; werken als automonteur. Anis zag een win-win situatie en laat mij nu op afroep in de loods van Posmark de auto’s en busjes onderhouden. Uiteindelijk vind ik werken met auto’s het allermooiste. Dus ik vind het geweldig dat ik de kans krijg om het ernaast te doen. Zo blijft het werk afwisselend en uitdagend.”

“Dat vind ik wel heel fijn aan de nieuwe eigenaar, dat hij kijkt naar waar je krachten liggen, maar ook naar waar je behoefte aan hebt. Zo kon ik wel wat hulp gebruiken met mijn appartement en daar heeft Anis voor gezorgd. Zijn eerste prioriteit is dat iedereen lekker in zijn vel zit - vooral thuis. Het is fijn dat een werkgever op persoonlijk niveau aandacht voor je heeft en je op weg wil helpen.” Peter merkt ook dat de planningen onder Posmark 2.0 beter afgestemd worden op de werknemers. Er wordt beter gekeken naar waar iemand woont en waar iemand goed in is. “Dat geeft een stuk rust. Zo aan het einde van het jaar is het overigens sowieso een stuk rustiger. Maar dat is niet erg. Nu kunnen we relaxed de feestdagen in en hebben we genoeg tijd om op te laden voor het nieuwe jaar, om weer te gaan knallen.”Peter

Peter